Åpner nytt trenings- senter på nordøya

Gym 9000 byen på Isrenna ønsker å være et treningssenter som skiller seg ut, med et lite kjøkken og private garderober.

DØGNÅPENT: På Gym 9000 byen skal man kunne låse seg inn til alle døgnets tider. Foto: Ronald Johansen 

STORT: Jensen er veldig fornøyd med arealet, som strekker seg til nesten 800 kvadratmeter. Foto: Ronald Johansen 

nyheter

Hans-Christian Bergvoll Jensen er daglig leder for det nye treningssenteret som skal åpne på Isrenna i mars. Han har et konsept han mener er unikt for Tromsø.

– Målet mitt er å ha det de andre treningssentrene i byen ikke har. Blant annet skal vi ha to personlige garderober man kan låse seg inn i for litt privatliv, med egne skifterom for dem som kun trenger det. I tillegg skal vi ha et kjøkken der folk kan varme og spise mat de har med seg, forteller Jensen til iTromsø.

LES OGSÅ: Det er for billig å trene på treningssenter

Alle treningsformer

Målet hans er også å kunne tilby utstyr til så godt som alle former for trening.

– Det blir en egen kampsortsone med boksesekk, taekwondo -matter og sparringsdukker. Det blir en egen sone for kondisjonstrening, det blir mulighet for crossfit og det blir mulighet for vanlig styrketrening, sier Jensen, som også har planlagt å ha solarium tilknyttet senteret.

LES OGSÅ: Nytt treningssenter med unik utsikt (Pluss-sak)

Døgnåpent

Som et av få treningssenter i byen skal Gym 9000 byen være døgnåpent, der brukerne låser seg inn med nøkkelkort.

– Folk som for eksempel jobber på UNN vil kunne låse seg inn her på nattetid og trene og ha en garderobe for seg selv. Dette er et tilbud jeg tror mange vil sette pris på, sier Jensen, som er veldig fornøyd med lokalene.

– Vi får veldig god plass med god belysning og ventilasjon. Parkeringsplass og butikk rett over plassen er jeg også glad for å ha.

LES OGSÅ: - Nå bruker «alle» teknologi når de trener

Godt miljø

Han mener alt dette vil være med på å skape et godt miljø på senteret, som også vil være en del av salgsargumentet.

– Vi ønsker et senter der folk skal kunne trives godt og bli kjent med hverandre. Hvem som helst skal kunne trene i hva de vil og føle seg velkomne, sier Jensen.

For å oppnå dette har han blant annet planer om å lage et eget lekerom for småbarn, slik at foreldre kan la barna være der mens de trener.