Sjåfør stakk av etter å ha krasjet bil

Politiet ber om tips etter at en person i går kveld stakk av etter å ha kjørt i grøfta.

  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

Klokken 23.50 i går kveld krasjet en personbil i et tre og havnet i grøfta like nord for tankanlegget på Skjelnan. Bilen har ikke registreringsnummer, og sjåføren stakk av fra stedet.

- Ifølge et vitne på stedet har sjåføren sannsynligvis løpt fra stedet, sier operasjonsleder Lars Meland til iTromsø.

- Er det noen mistanke om at bilen er stjålet?

- Bilen er ikke stjålet, sier Meland.

Politiet ber om at personer som har tips i saken ringer 02800.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter