Pengedryss fra banken

Banksjef Kenneth Alexandre jakter på søkere som ønsker penger til en sak eller et prosjekt de brenner for.

bidrag: Banksjef Kenneth Alexandre skal dele ut nye bidrag i år. Han oppfordrer ildsjeler og andre til å søke om penger. 

nyheter

Den lokale lederen i Danske Bank ga i fjor bidrag til blant andre aktivitetsgruppen ved Kvaløysletta sykehjem. I år har Alexandre nye midler tilgjengelig.

Ulike prosjekt

– Vi ønsker å støtte flere, gode, lokale prosjekter. Derfor oppfordrer jeg enkeltpersoner eller grupper som er engasjert innen kunnskap, kultur eller breddeidrett om å søke. Kanskje kan Danske Bank gi noen mulighet til å gjennomføre det vedkommende brenner for.

Ifølge Alexandre er fristen i år satt til 1. april.

Les også: Sebastian (18) og Tora (21) bidrar hundrevis av timer i året til idretten. I dag fikk de ros av OL-legende

Hvert år

– Når vi vurderer lokale prosjekter – og det skjer hvert år – jakter vi på søkere med engasjement og vilje. Og kvalitet verdsettes spesielt.

Ifølge Kenneth Alexandre kan det søkes om inntil 50.000 kroner per prosjekt – tiltak som må være tilgjengelige for mange og gjennomføres i regionen.

Les også: Rune (22) skal starte opp eget flyselskap

Fotballøkke

– I fjor gikk midler til frivillige som skaper trivsel for eldre på Kvaløysletta sykehjem. De søkte om og fikk et beskjedent beløp. Pengene skulle brukes på turer og interne arrangement på institusjonen.

– Det andre prosjektet som ble tilgodesett, var en av byens fotballøkker.

– I år satser vi på at mange ser muligheten og benytter sjansen, sier banksjefen.