Navnet frigitt etter dødsulykken på E8

Politiet har nå offentliggjort navnet på personen som omkom i trafikkulykken på E8.

  Foto: Trond Tomassen

nyheter

Det var onsdag klokken 13.00 at en semitrailer kolliderte med to personbiler på E8 ved Hundbergan.

Totalt fire personer var involvert i ulykken. Kollisjonen fikk et tragisk utfall, der en person omkom og en mann i 60-årene ble alvorlig skadd.

Nå har politiet frigitt navnet på den omkomne personen.

Det var Hilde Martine Heika (52) fra Gamnes på Ringvassøya som mistet livet i ulykken.

Stasjonssjef Morten Pettersen forklarer at politiet har begynt å få et visst overblikk over hendelsesforløpet.

- Av henysn til etterforskningen, så kan vi ikke gå ut med det ennå. Det er flere personer som ikke er avhørt, og vi vil ikke påvirke de avhørene, sier Pettersen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter