Gjenstår flere avhør

Troms politidistrikt har ennå noen vitneavhør som må gjennomføres før de kan konkludere med hva som skjedde da Hilde Heika mistet livet i trafikkulykken på E8 16. mars.

OMKOM: Hilde Heika (52) mistet livet da to personbiler og en trailer var involvert i en trafikkulykke ved Hundbergan 16. mars. Foto: Trond Tomassen 

nyheter

– Vi har ikke noe nytt å melde. Det gjenstår fortsatt flere avhør i saken som vi må gjennomføre før vi kan konkludere med årsaken til ulykken, sier etterforskningsleder hos Troms politidistrikt, Yngve Myrvoll.

– Fortsatt i koma

Det var 16. mars trafikkulykken fant sted ved Hundbergan på E8. To personbiler og en trailer, totalt fem personer, var involvert i ulykken, noe som resulterte i at 52 år gamle Hilde Heika omkom. I tillegg ble hennes samboer alvorlig skadd i ulykken og er fortsatt innlagt på UNN.

IKKE FERDIG: Etterforskningsleder i Troms politidistrikt, Yngve Myrvoll, kan fortelle at de skal foreta flere avhør av vitner til trafikkulykken. Foto: Ronald Johansen 

 

Mona Pedersen, ordfører i Karlsøy kommune og samboer med broren til den skadde mannen, kan fortelle at det ikke har skjedd noen endringer i helsetilstanden hans den siste uken.

– Status er den samme som sist. Han ligger fortsatt i koma, forteller Pedersen.

Snarlig konklusjon

Myrvoll bekrefter at det var flere vitner til dødsulykken og at det som kommer fram i vitneavhørene må sammenfattes med åstedsundersøkelsene som er foretatt.

– I neste uke kan vi kanskje konkludere med hva som har skjedd, sier etterforskningslederen.