Gjenstår flere avhør

Troms politidistrikt har ennå noen vitneavhør som må gjennomføres før de kan konkludere med hva som skjedde da Hilde Heika mistet livet i trafikkulykken på E8 16. mars.

OMKOM: Hilde Heika (52) mistet livet da to personbiler og en trailer var involvert i en trafikkulykke ved Hundbergan 16. mars. Foto: Trond Tomassen 

nyheter

– Vi har ikke noe nytt å melde. Det gjenstår fortsatt flere avhør i saken som vi må gjennomføre før vi kan konkludere med årsaken til ulykken, sier etterforskningsleder hos Troms politidistrikt, Yngve Myrvoll.

– Fortsatt i koma

Det var 16. mars trafikkulykken fant sted ved Hundbergan på E8. To personbiler og en trailer, totalt fem personer, var involvert i ulykken, noe som resulterte i at 52 år gamle Hilde Heika omkom. I tillegg ble hennes samboer alvorlig skadd i ulykken og er fortsatt innlagt på UNN.

IKKE FERDIG: Etterforskningsleder i Troms politidistrikt, Yngve Myrvoll, kan fortelle at de skal foreta flere avhør av vitner til trafikkulykken. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

 

Mona Pedersen, ordfører i Karlsøy kommune og samboer med broren til den skadde mannen, kan fortelle at det ikke har skjedd noen endringer i helsetilstanden hans den siste uken.

– Status er den samme som sist. Han ligger fortsatt i koma, forteller Pedersen.

Snarlig konklusjon

Myrvoll bekrefter at det var flere vitner til dødsulykken og at det som kommer fram i vitneavhørene må sammenfattes med åstedsundersøkelsene som er foretatt.

– I neste uke kan vi kanskje konkludere med hva som har skjedd, sier etterforskningslederen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter