Kevin Vågenes er skrevet ut fra sykehuset

Komikeren som havnet på sykehus med brukket rygg etter TV-innspilling er hjemme igjen.
nyheter

Kevin Vågenes skadet seg stygt på innspilling av TV-programmet «På tur med Dag Otto» søndag ettermiddag.

Han ble sendt rett til Universitetssykehuset Nord-Norge med brudd i ryggen. Men allerede mandag ettermiddag ble han altså skrevet ut igjen, skriver VG.

– Jeg ble flydd hjem i går, og fikk assistanse fra sykehuset og helt hjem til leiligheten min. Nå har jeg en kompis som bor hos meg som hjelper meg de kommende ukene, sier han til VG via pressekontakt Unn-Grethe Berge i TV 2.

LES OGSÅ: Kevin Vågenes brakk ryggen i Kroken-løypa

Berge opplyser at Vågenes ikke har blitt operert.

– Bruddet skjedde i et område av ryggen som gjorde at det vil gro av seg selv, men han må gå med korsett i fire uker, sier hun.

Vågenes vil ikke selv uttale seg ytterligere om ulykken foreløpig, men sier via pressekontakten at han har fått beskjed om å leve så normalt som mulig.

– Han er litt lei seg for at det ikke er en mer snasen variant av korsett når han først må gå med det i fire uker, sier Berge.

Til VG fortalte Vågenes mandag at det går bra med ham.

«Jeg er ved godt mot og har vært veldig heldig. Har fått beskjed fra legen at det skal gå bra, og at jeg blir helt fin igjen», skrev Kevin Vågenes i en SMS.

Ulykken skjedde på alpinanlegget i Tromsø utpå dagen i går.

– De holdt på med innspillingen av «På tur med Dag Otto» i et avgrenset område i alpinbakken. Det var der det skjedde. Ingen andre enn de som var med på innspillingen, var i det aktuelle området. Kevin ble rett og slett for ivrig. Konkurranseinstinktet tok overhånd, og han kom i nærkontakt med et tre, fortalte Unn-Grethe Berge mandag.

Hun presiserte at komikeren brukte hjelm.

Vågenes er kjent fra «Nissene over skog og hei» og «Mellom bakkar og berg» - en serie han vant komiprisen for årets gjennombrudd for i 2015.

Dette er andre gang på kort tid at en av Norges mest kjente komikere brekker ryggen i ulykke. I februar ble Espen Eckbo skadet i en bilulykke i Italia.

I 2009 pådro TV 2s sportsanker Julie Strømsvåg seg varige skader da hun brakk ryggen under innspillingen av en reklamefilm for kanalen.