Oppgraderer historisk sentrumsbygg

Totalrenovering har lagt fram planene for restaureringen av Storgata 91.

OPPGRADERES: Storgata 91, bygget der butikken "Marrakech import" ligger skal nå oppgraderes. Foto: Totalrenovering 

BAKGÅRD: Bygget sett fra bakgården. Foto: Totalrenovering 

nyheter

Denne uka kunne Totalrenovering presentere planene for oppgraderingen av det historiske bygget i Storgata 91. Bygningen som har vært i Storgata i over 100 år skal restaureres, renoveres og pusses opp.

I første etasje skal næringsvirksomheten fortsette, mens lokalene blir nye og moderne. I andre- og loftsetasjen skal det etableres syv moderne leiligheter, hvor fem er 1-romsleiligheter og to er 2-romsleiligheter.

Se Totalrenoverings bilder av det gamle bygget her!

Hensikten bak oppgraderingen er å tilbakeføre tidsriktige detaljer fra byggets opprinnelse, samtidig som bygget fornyes. Dette skal de gjøre ved å renovere fasadene, skifte tak og etablere arker på taket.

Daglig leder i Totalrenovering, Bård Sverdrup, er på reise og derfor ikke tilgjengelig for kommentar.