Åtte ting du kan gjøre i helga!

Her er iTromsøs beste helgetips!

Søndag er det hjemmekamp når TIL møter Brann.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

For de som liker musikk...

1. På lørdag arrangerer Tromsø Jazzklubb Jazznatt på Verkstedet på Kulturhuset. Da blir det fem jazz-konserter på én kveld - 60+, XO, White Ascot, Viktor Sandstrøm trio med Karl-Martin Almqvist og Romanouche opptrer.

2. På Studentsamfunnet Driv er det lørdag konsert med tromsøbandet The Wolves, som har med seg supportbandet Mama Said No.

3. I tillegg kan man få med seg Jackie Moonshine på Bastard Bar på lørdag. De spiller i Tromsø for første gang siden 2014.

4. Lørdag er det vårkonsert hos Frelsesarmeen med Norske Mannskor av 1995. Med seg har de barytonsolisten Harald Bakkeby Moe og Robert Frantzen på piano.

4. Og på søndag opptrer Tove Karoline Knutsen med band på Vertshuset Skarven i regi av Viseklubben Spelt.

For de som liker film og scenekunst...

5. Scenekunstfestivalen Vårscenefest går inn i sine siste dager i helga. Lørdag kan publikum få med seg festivaldebatt, kunstnermøte med Maria Oiva, forestillingen "Molecular Effect" med The Maras og til sist HusFest på Rådstua teaterhus.

6. På lørdag viser Tromsø Filmklubb den iranske filmen "This is not a film" på Verdensteatret. I tillegg kan man seinere på kvelden få med seg Opera fra The Met på Verdensteatret - denne gangen forestillingen "Elektra av Strauss".

For de som liker sport og annet...

7. Søndag 1. mai inviterer Fagforbundet og LO i Tromsø til Arbeiderfest på Prelaten Kro og Scene. Her blir det allsang, appeller og musikk.

8. Søndag er det hjemmekamp på Alfheim. Da møter TIL bergenserne i Brann.

God helg!

Finne flere arrangementer her!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter