Kvinne (20) siktet for uaktsom kjøring

Overholdt ikke vikeplikten og kjørte i motorsyklist.

TOTALSKADD: Motorsykkelen fikk store skader som følge av hendelsen, men det gikk bra med vedkommende som satt på. Foto: iTromsø-tipser 

nyheter

Torsdag 21. april ble en motorsyklist påkjørt på Tromsøysundvegen i Kroken da en kvinnelig bilist (20) brøt vikeplikten. Kvinnen ble fratatt førerkortet på stedet, ettersom politiet allerede der konstaterte at det var uaktsom kjøring fra hennes side.

Nå er kvinnen også siktet for hendelsen, og saken skal opp i tingretten i slutten av mai.

Motorsyklisten fikk før øvrig kun lettere skader som følge av hendelsen, men sykkelen ble totalskadd.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter