iTromsø har flyttet til sentrum

Mediehuset iTromsø har denne helgen flyttet inn i midlertidige lokaler i Kaigata 4.

TIL SENTRUM: Mediehuset iTromsø holder nå til i midlertidige lokaler i Kaigata. I løpet av sommeren eller høsten 4. etasje. 

Brennbygget, Kaigata 

nyheter

Hvis du går med planer om å besøke Medhuset iTromsø, så har flyttet ut av Strandveien 144 på Lanes og inn i midlertidige lokaler i Brennbygget i sentrum.

Vi holder nå til i første etasje i Kaigata 4 mens vi pusser opp fjerdeetasjen, hvor vi skal flytte inn i løpet av høsten.

Våre tidligere lokaler i Strandveien 144 vil nå være stengt, og vi er fra mandag 23. mai å treffe i de tidligere Nav-lokalene i Kaigata 4.

«Tromsø» og iTromsø har hatt mange tilholdssteder siden etableringen i 1898. I tillegg til redaksjonslokalene i Otto Sverdrups gate i Hansjordnesbukta og Skippergata, var også avishuset på Smørtorget en sentral plass. Som kjent ble disse lokalene rammet av brann i 1947 – noe som stoppet utgivelsen av daværende «Tromsø» i mange måneder.

Stig Jakobsen ser fram til å komme til et travelt og pulserende område av sentrum:

– Avisa får The Edge Hotel, Nerstranda og Strandtorget på den ene siden og den kommende havneterminalen på den andre. Det betyr stor trafikk – noe som er bra for en byavis, sier sjefredaktøren.