Vogntog kjørte av veien - politiet frykter det vil tippe

En latvisk trailer har kjørt av veien like nord for Nordkjosbotn.
nyheter

Operasjonsleder Roy Tore Meyer ved Troms politidistrikt forteller at politiet fikk melding om trafikkuhellet klokken 17.25.

- Det dreier seg om en latvisk trailer som har kjørt ut. Det er ingen personskader, men patruljen på stedet vurderer det slik at traileren nå står ugunstig til og må sikres.

Ifølge Meyer har politiet rekvirert tungberging.

- Ellers kan jeg si at trafikken går som normalt på stedet, opplyser Meyer.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter