Det er i hovedsak tre store endringer som reisende bør få med deg, enten man ferdes kollektivt ved buss, til fots eller i egen bil.

Flytting av holdeplasser i sentrum til Vestregata lørdag

Alle bussruter med unntak av rute 33 flyttes fra ordinære holdeplasser i Tromsø sentrum til midlertidige holdeplasser i Vestregata fra og med kl.14:00.

Stenging av Tromsøbrua lørdag

Tromsøbrua stenges i perioden kl.20:15 – 21:00 noe som medfører at alle avganger til/fra fastlandet innstilles i denne perioden, det må påregnes forsinkelse en kort periode etter at Tromsøbrua åpnes for trafikk igjen.

Stenging av strekning sentrum – Sydspissen – Fagereng – Giæverbukta på lørdag

All kjøring på strekningen innstilles fra og med kl.17:45. Passasjerer i området henvises til rute 37 som kjører hvert 30 minutt hele kvelden.

Folkefest

- Det ligger an til en gedigen folkefest i Tromsøbyen, og vi har gjort vårt ytterste for å legge til rette for en enkel reise for alle som befinner seg i byen under MSM, forteller Kurt Bones som er daglig leder i Troms fylkestrafikk i en pressemelding.

- Bak arrangementet ligger det mye planlegging, og vi håper at arrangementet kan gjennomføres med minst mulig ulempe for de som berøres, forteller Bones.

Blant annet vil brua stenges helt mens hovedfeltet passeres, og enkelte gater i sentrum vil stenges for biltrafikk, og det vil bli noen omkjøringer.

- Det er de gode løsningene som gjør at flest mulig ønsker å benytte seg av kollektivtrafikk og Troms fylkestrafikk har som mål at alle arrangementer i byen skal være like godt regissert som NM på ski tidligere i år, forteller en fornøyd Bones.