Strømbrudd flere steder i Tromsø

Hele Troms og Finnmark ble rammet av strømbrudd fredag ettermiddag.
nyheter

Det opplyser Lena Glosemeyer Fangel, kommunikasjonssjef i Troms Kraft, til iTromsø.

- Det er en omfattende feil på hovedstrømlinja til Troms og Finnmark. Hele Troms fylke har faktisk vært uten strøm, sier hun.

Strømbruddet har rammet flere titall husstander bare i Troms, opplyser hun.


Her skal det graves og gjøres arbeid fremover

Statens vegvesen melder om innsnevringer, nedsatt fartsgrense og stengte veger.

 

Like før klokken 19.00 kan kommunikasjonssjefen fortelle at alle skal ha fått strømmen tilbake.

- Vet ikke årsaken ennå, men store deler av Troms og Finnmark ble berørt av strømbruddet. Vi vet ikke hvor feilen ligger, og leter etter den nå, opplyser Glosemeyer.

Det var mellom klokken 18.00 og 18.30 at strømmen gikk på Tromsøya.

- Heldigvis var ikke bruddet langvarig, og nå har alle fått strømmen tilbake. Vi kan ikke love at strømmen ikke går igjen, men slik det er nå har vi situasjonen under kontroll, legger hun til.


Fikk 13 fakturaer for å betale 107 kroner ...

Troms Kraft vil i dialog med kommunen om endring av rutinene.

 

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter