Ordføreren i sorg: – Det er en stor kunstner og artist som har forlatt oss

I forbindelse med Sverre Kjelsbergs bortgang, har den politiske ledelsen i Tromsø har lagt ut kondolanseprotokoll i foajeen på rådhuset.

I SORG: Ordfører Jarle Aarbakke minnes Kjelsberg som en allsidig og folkekjær musiker. Foto: Stein Sebastian Fredriksen/Tromsø kommune 

nyheter

– Det er en stor kunstner og artist som har forlatt oss. Gjennom flere tiår har Sverre Kjelsberg funnet sin plass i alle tromsøværingers hjerter. Men også i hjertene til menn og kvinner over hele Norge. Det er et stort tap for oss alle at han ikke er blant oss lengre, sier ordfører Jarle Aarbakke.

BAKGRUNN: Artisten Sverre Kjelsberg er død

Det var i helga at artisten Sverre Kjelsberg ble funnet død i sitt hjem i Tromsø. Artisten ble 69 år gammel. Nå har den politiske ledelsen i Tromsø lagt ut kondolanseprotokoll på rådhuset. Der kan folk skrive en siste hilsen til den folkekjære artisten.

LES OGSÅ: – En legende som har gått bort

– Han var en allsidig og folkekjær kunstner og hatt et stort og brennende hjerte for de små og undertrykte. Han var et sant solidaritetsmenneske og viste mang en gang sitt store hjertelag overfor mennesker med utfordringer. Vi vil savne Sverres sang og engasjement, sier Aarbakke.

LES OGSÅ MINNEORD: Sverre Kjelsberg (1946–2016)