Disse artistene kommer til Insomnia

Insomnia er Norges lengstlevende festival for elektronisk musikk

PROSJEKTLEDER: Gaute Barlinhaug er prosjektleder i Insomniafestivalen.  Foto: Marte Pramli

nyheter

Årets Insomnia-festival går av stabelen 18. oktober.

Prosjektleder i festivalen Gaute Barlindhaug viser stolt fram årets konsept og artister:

Debutanter

– Årets Insomnia blir en mulighet til å oppleve ting man aldri ellers får sett. Festivalen er skal være en arena for å oppleve nye ting og høre musikk man ikke har hørt før. Flere av artistene som kommer er enda debutanter. Kablam ga for eksempel ut sin første offisielle utgivelse i år. Unntaket er Tromsø-artisten Biosphere som har kommet flere år tidligere. Ellers har vi en regel på at vi ikke ønsker å ha samme artister to ganger på festivalen, sier han.

Til tross for at festivalen feirer 15 årsjubileum har de ingen planer om å skue bakover.

– Vi har valgt å ikke ha noe stort nostalgisk tilbakeblikk. Vi er faktisk Norges lengstlevende festival for elektronisk musikk, og vi skal bruke den rollen til å vise fram nye artister.

Hemmeligheter

Fremdeles er ikke hele programmet klart.

– Vi har noen hemmeligheter i erme. Vi kommer til å gjøre noen endringer med fokuser på programmet i år, men akkurat det er enda på skisseblokka, sier han.

Artister:

Biosphere (NO)

KABLAM (SE)

Kassem Mosse (DE)

André Bratten (NO)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter