TROMSØ/FINNMARK: Vi setter opp laget i en småfrekk 3-4-3-formasjon med følgende spillere:

Keeper:

Jørn Ivar Kroken (Salangen)

Får keeperplassen etter åtte baklengsmål på de ti første kampene, og er dermed den gjerrigste keeperen i avdelingen. Prater hull i hodet på både motspillere og dommere og har glimt i øyet. Kun to baklengs på hjemmebane, mens det går verre borte.

LES OGSÅ: Fløya hadde med hjelpen i flyet - gikk til topps på tabellen.

Forsvar:

Andreas Arntzen (Fløya)

Får særdeles lite å bryne seg på, men må med på laget grunnet de offensive bidragene. Har dundret opp og ned på høyresiden i samtlige kamper hittil, og har en meget bra innleggsfot. Spiller også en viktig rolle når motstanderlagene legger seg lavt i banen.

LES OGSÅ: Her er vårt tabelltips for 3.-divisjon avdeling 12.

Geirald Meyer (Fløya)

Meget bra teknikk og fotballforståelse. Har vært en gigant i Fløyas forsvar denne sesongen etter at han kom fra Skjervøy før sesongen. Meget bra i luften og god i oppbyggingen.

Brage Fjellheim Wiik (Skjervøy)

Sesongens overraskelse så langt. Meget duellsterk, selv om han langt fra er den høyeste spilleren i avdelingen (1,78 meter høy). Står med sterke tre mål fra stopperplass og overraskende få gule kort (2).

Midtbane:

Gytis Zilinskas (Bjørnevatn)

Rødhåret kriger på midtbanen og er således lik Paul Scholes på flere måter. Han bærer mye av laget defensivt og tar den defensive «drittjobben» foran BIL-stopperne. Skal ha mye av æren for at BIL kun står med 12 baklengs.

Martin Indal Andersen (Fløya)

Drivkraften i Fløyas angrepsspill og løper utrettelig på Fløyas midtbane. Mangler kanskje litt kreativitet til tider, uten at det gjør all verden. Kanskje den beste spilleren i hele avdelingen.

Erik Lomås (Salangen)

En løpsmaskin og god ballkontroll gjør ham til et konstant uromoment for Salangen. Kan både skyte selv og strø rundt seg med pasninger, så han er vanskelig å forsvare seg mot. Har enorm løpskraft, noe som gjør at han kriger mange lag i senk.

Kim-Gjøran Nilsen (Bjørnevatn)

Kanskje ligaens hurtigste spiller. Har vært en plageånd for mange høyrebacker i 3.-divisjon så langt, men sliter mer med å få hjelp. Kunne fort stått med et tosifret antall målgivende.

LES OGSÅ: Skarp berget uavgjort på fryktet bortebane.

Angrep:

Eirik Munkvold (Skarp)

Varierer fra det forferdelige til angrepsspill i ypperste klasse. Mot Tverrelvdalen og Hammerfest var han helt enorm. Banker til i duellene.

Svenn Johansen (Skjervøy)

Ligaens toppscorer og har vist at han kan score både med beina og hodet. Har avgjort enkeltkamper på egenhånd og er vanskelig å forsvare seg mot.

Milos Vucenovic (Kirkenes)

Kanskje den beste spissen i serien når han er påskrudd. Han bøtter inn mål på bestilling, men står bare med fem mål hittil. Kan variere fra det meget svake til toppklasse, men er en bjørn i duellspillet.

Med tanke på at dette er vårens lag, regner vi med at vi ikke trenger innbyttere. Likevel er det flere hete kandidater til å steppe inn dersom prestasjonene faller drastisk.

Martin Myrhaug Hansen i Skarp og Henrik Floer i Kirkenes var nærmest laget, men nådde ikke helt opp. Ellers er det mange på både Fløya og Kirkenes som kunne ha gått inn på laget.