Tromsø-fly påkjørt av cateringbil

Et SAS-fly på vei til Tromsø ble flere timer forsinket etter å ha blitt truffet av en cateringbil på Trondheim lufthavn Værnes.
nyheter

Det er NRK Trøndelag som melder nyheten mandag ettermiddag.

Kraftig sammenstøt

– Klokken 14.22 fikk vi melding om at en cateringbil skal ha krasjet med et parkert fly på Værnes lufthavn. Det skal ha vært et kraftig sammenstøt. Flyet skal ha stått ved en gate, men det var ingen passasjerer ombord i flyet, sier operasjonsleder Ole Tuset i Nord-Trøndelag politidistrikt til NRK.

NRK skriver at det aktuelle flyet skulle gått fra Trondheim kl 14.05 til Bodø og videre til Tromsø.

Ny avgang er satt til klokken 17.30 med et nytt fly som er på vei fra Oslo.

Uskadd sjåfør

Politiet undersøker saken og operasjonslederen opplyser at hendelsen kan være forårsaket av feilgiring.

NRK melder at mannen som kjørte cateringbilen skal være uskadd.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter