Nabo om Røstbakken-drapet: Det var fullstendig kaos

Naboer til leiligheten hvor Røstbakken-drapet skjedde beskriver området som et rolig familiestrøk.

SPERRING: Politiet har sperret inngangspartiet til leiligheten hvor drapet skjedde i går.   Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

nyheter

- Det var fullstendig kaos her i går kveld, forteller en nabo av drapsboligen som ønsker å være anonym.

- Det er flest studenter som bor i leilighetene, så vi trodde leilighetene var ubebodd i sommer, fram til det kom væpnet politi og området ble sperret av.

Familiestrøk

- Dette er et rolig familiestrøk, og det er ubehagelig at noe slik kan skje her, forteller naboen.

Naboen roser måten politiet håndterte situasjonen på.

- Vi har snakket med politiet, og fortalt dem alt vi vet. Politiet håndterte situasjonen svært bra i hele går.

En annen nabo forteller det har vært et intenst døgn.

- Det er ubehagelig, med tanke på alt som har skjedd det siste døgnet. Men politiet sa det ikke var noe fare for oss og det roet meg ned litt. Så nå føler meg relativt trygg.

Sperringer fjernet

I nabohuset ble i går en kvinne funnet drept, og en mann ble pågrepet i samme leilighet av politiet. Da iTromsø var på åstedet i titiden fredag formiddag, var sperringene rundt området fjernet, og kun området rundt inngangspartiet til leiligheten hvor drapet skjedde er avsperret.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter