Trafikkulykke på Tverrforbindelsen

To personer er sendt til legevakten.
nyheter

To biler har kollidert i krysset Heilovegen/Erling Kjeldsens vei på Tverrforbindelsen.

Nødetatene ankom ulykkesstedet klokken 15.50.

Operasjonsleder Lars Meland opplyser at det er to biler og to personer involvert i ulykken.

Materielle skader

- Nødetatene kom nettopp frem. Det jeg vet per nå er at det skal være store materielle skader på bilene, sier Meland.

Klokken 15.59 opplyser Troms politidistrikt på Twitter at det ikke skal være snakk om alvorlig personskade.

Innsatsleder Beate Helberg forteller at en bil kom ned Tverrforbindelse i retning Giæverbukta, mens den andre bilen kjørte opp Tverrforbindelsen.

- Det er to biler involvert, og de har kollidert i krysset. Så vidt jeg vet har den ene kommet ovenfra og ned Tverrforbindelsen, og den andre har skullet inn Heilovegen, sier hun.

Sendt til legevakt

Begge de to involverte har fått lettere skader og er sendt til legevakta for en sjekk.

- Så vidt vi vet er det snakk om lette personskader. De involverte er forslått. Det var kun fører i begge bilene, og de er kjørt til legevakt for sjekk, sier Helberg.

Klokken 16.24 melder poitiet at stedet er ryddet og at trafikken går som normalt.

- Vi mistenker den ene bilføreren for brudd på vikeplikt, skriver politiet på Twitter.

Like etter klokken 18.30 skriver politiet på Twitter at en mann i 50-årene har fått førerkortet beslaglagt. Dette fordi politiet mistenker at han har forårsaket ulykken.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter