Moped kjørte på bil

En moped kjørte inn i en personbil på Kvaløysletta.
nyheter

- Det er en moped som har kjørt inn i en bremsende bil like før en rundkjøring, sier operasjonsleder Roy Tore Meyer med Troms politidistrikt til iTromsø.

Sammenstøtet skjedde like ved rundkjøringen ved Ban Tai på Kvaløyslette.

- Det er ingen personskader etter sammenstøtet, sier Meyer til iTromsø.

Det var Nordlys som omtalte saken først.

Politiet har nettopp kommet til plassen, og er i ferd med å skaffe seg oversikt.

- Vi har ennå ikke avgjort om det vil bli opprettet sak på forholdet, sier Meyer.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter