Tidligere siktet i drapssak skal ha betrodd seg på byen

Den tidligere siktede i drapssaken skal ha betrodd seg om drapet i beruset tilstand på byen i Tromsø.
nyheter

Politiet har gjenopptatt etterforskning på drapet på Erling Eriksen (85) etter en anonym mann tok kontakt med TV2-programmet Åsted Norge, og kom med nye opplysninger.

– Under en samtale over noen øl på jernbanen fortalte han hva han hadde gjort. Han hadde fått avslag på å låne penger av Eriksen, og da svartnet det for han, for han var helt avhengig av pengene, men fikk de ikke. Etter han drepte han, brente han huset ned, sier det anonyme vitnet under mandagens episode av Åsted Norge.

LES OGSÅ: Politiet gjenopptar drapsetterforskning

På grunn av dårlig samvittighet tok mannen kontakt med Åsted Norge, før han senere avga vitneforklaring for politiet.

– Det går ikke en dag uten at jeg tenker på det. Det som overbeviste meg om at han snakket sant var at han var så beregnelig da han sa det. Han fortalte at han hadde lurt politiet, sier tipseren.

Forsvarer: – medfører ikke riktighet

Forsvareren til den tidligere siktede mannen avviser påstandene om at klienten skal ha begått drapet.

– Klienten min sier at dette ikke medfører riktighet. Han har ikke begått denne handlingen, og har heller ikke fortalt noen at han skal ha gjort det. For øvrig er informasjonen han har fått så uklar at han ikke har mulighet til å kommentere noe utover dette, sier advokat Jørgen Mowinckel til TV2.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter