Personbil har kjørt utfor i Lavangsdalen

En personbil har kjørt utfor i Lavangsdalen torsdag kveld.
nyheter

- En av våre patruljer har påtruffet en bil som har kjørt ut av veibanen i sørgående retning, kan operasjonsleder Roy Tore Meyer bekrefte.

- Vil følge opp saken

Til tross for utforkjøringen, flyter trafikken som normalt.

- Det vi kommer til å gjøre nå er å varsle bilberging.

Fikk hjulsett utfor veibanen

Det kan tyde på at bilen sakte har glidd ut av veien.

- Bilen har fått et hjulsett på utsiden av veibanen og deretter kjørt utfor, sier operasjonslederen.

- Sjåføren er kontrollert av politiet, og vi kommer til å følge opp dette.

- Kommer dere til å opprette sak på forholdet?

- Det må vi nesten avvente med til vi er ferdig på stedet, sier Meyer.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter