Nå venter hun barn nummer fem

Lene Hansen feiret bursdag i går med ny babylykke og frieri.

FORLOVET: Andreas Helberg og Lene Hansen 

nyheter

Onsdag opplevde Lene Hansen det hun selv beskriver som "den sykeste dagen i hennes liv".

Hansen er 19 uker på vei, men annonserte det ikke før i går, og kjæresten Andreas Helberg sørget for enda en overraskelse.

- Det passet bra å dele nyheten når ultralydsjekken kom på bursdagen min, men jeg visste ingenting om at han hadde tenkt til å fri. Jeg lå med gelé på magen og hadde babyen på skjermen da han gikk ned på kneet, så det ble en helt syk dag, forteller Hansen.

Femte barnet

Det er like over et år siden Helena kom til verden, og den nye jenta blir Hansens femte barn.

- Det blir bare kos med fem barn. Jeg har alltid sagt at det er lettere med to enn én, og den nest yngste er 8 år, så vi ville at Helena skulle få et søsken som var litt nærmere hennes alder. Det blir også en jente, så det er jo ekstra praktisk, ler Hansen.

Neppe noe nytt stunt

Hansen fikk enorm oppmerksomhet da hun etter fødselen i fjor delte et spesielt bilde, både her hjemme og i utlandet. Hun har derimot ingen planer om å gjøre noe lignende denne gangen.

- Jeg har egentlig ikke rukket å tenke så langt. Det skal noe drastisk til for å toppe det forrige bildestuntet, så jeg har ikke egentlig tenkt tanken. Det viktigste for meg er nå å tenke på meg selv og barnet mitt. Dette blir mitt femte keisersnitt, så jeg kommer til å ta ting som det kommer og se an formen min, forteller den tidligere personlige treneren.

Drømmer om vinterbryllup

Som mange andre, har Hansen en klar visjon for bryllupet sitt.

- Jeg har drømt om et vinterbryllup siden jeg var liten jente med snøkrystaller som faller rundt meg, så vi må prøve å finne en god måned med sjanse for snø. Det blir sikkert om litt over et år og lokalt, men noe mer konkret enn det har vi ikke planlagt enda. Jeg er veldig tradisjonell av meg, så det skal gjøre ordentlig og i kirka, avslutter hun.