Nå kan du være med i BBCs neste storsatsing

Er du kvinne med et stort dilemma i ditt liv? Da ønsker den britiske statskanalen BBC å komme i kontakt med deg.

FRISTER: Dersom livet i Storbritannia frister, er kanskje BBC nye satsing noe for deg. Her er et bilde fra campusen til Cambridge University i England. Foto: Jorunn Lægland  Foto: Jorunn Lægland

nyheter

Hvis det frister med «pints» med øl, dårlig vær og god fotball, kan du nå komme deg til Storbritannia.

British Broadcasting Corporation, Storbritannias svar på NRK, søker nå en skandinavisk kvinne til å delta i sitt nye program «Life Swap Adventure».

Konseptet går ut på at deltakere fra Storbritannia «bytter liv» med deltakere i andre deler av verden, mens disse menneske prøver ut livene til personene i Storbritannia.

Personene skal forsøke å leve en uke med den andres familie, jobb, hobbyer og livsutfordringer.

Det er ennå uklart om programmet vil vises på norsk TV.

LES OGSÅ: BBC med innslag om nordlysfrelst familie

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter