Må betale 12.000 kroner etter farlig forbikjøring

Bakgrunnen for bota var en forbikjøring som fant sted på E8 i Lavangsdalen i oktober 2016.
nyheter

Mannen skulle kjøre forbi en semitrailer, men hadde ikke tilstrekkelig oversikt og så ikke bilen som kom i motgående kjørefelt.

Semitraileren og bilen i motgående kjørefelt bremset ned, slik at vedkommende kom inn i riktig kjørefelt igjen. Dette hindret trolig et sammenstøt mellom bilene.

Han har mottatt ei bot på 12.000 kroner for å ikke ha vært tilstrekkelig hensynsfull og varsom.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter