Truet taxisjåfør - får fengselsstraff

En 32 år gamme mann er dømt til 31 dagers fengsel der fullbyrdingen av straffen utsettes med en prøvetid på to år.
nyheter

Bakgrunnen er at mannen i vår truet en taxisjåfør. Domfelte var kunde hos fornærmede, og truet han med vold.

Da truslene kom valgte fornærmede å snu drosjen og kjøre tilbake til sentrum der turen hadde startet.

Her gikk 32-åringen ut av taxien i fart, og i etterkant av dette var han i kontakt med fornærmede to ganger til, og i begge situasjonene oppsto det håndgemeng.

Siste gang ble domfelte lagt i bakken til politiet kom til stedet. 32-åringen erkjente ikke straffskyld, og forklarte for retten at han ikke husker noe fra hendelsen ut over at han tok taxi.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter