Mann (32) tiltalt for å ha kalt to politibetjenter «fucking pussy» og «motherfucker»

En 32 år gammel mann står tiltalt for en rekke overtredelser av straffeloven, og risikerer ett års fengselsstraff.

Foto: Ronald Johansen  Foto: RONALD JOHANSEN

nyheter

Grunnlaget for tiltalen mot vedkommende er blant annet at han i desember 2015 skal ha slått ei kvinne i ansiktet og/eller med en stol på en privat adresse i Tromsø.

Han skal også ha oppført seg aggressivt mot flere dørvakter og politibetjenter. I august i år skal han blant annet ha forsøkt å skalle til en dørvakt, men bommet. Han skal også ha forsøkt å skalle til en politibetjent da de skulle fjerne han fra et av byens utesteder. Videre skal han ha kalt to politibetjenter for blant annet «fucking pussy» og «motherfucker».

I august i år skal han også ha stukket fra ei taxiregning.

Mannen risikerer ett års fengselsstraff for overtredelsene.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter