Dette mystiske skiltstuntet skjønner butikksjefen ingenting av

Rema 1000-kjøpmann Kevin Mulder visste ikke helt hva han skulle tro da han fikk beskjed om å skifte ut butikkskiltene sine på Veitasenteret.

SKIFTE: Rema 1000 på Veita fikk beskjed om å bytte skilt. Foto: Privat 

MERKELIG: Her er det nye Ræma 1000 på Veitasenteret. Foto: Privat 

NYTT: Bokstavene er ennå ikke på plass på veggen på Veitasenteret. Foto: Privat 

nyheter

Det var en svært hemmelighetsfull beskjed han fikk fra hovedkontoret til Rema 1000: Skru ned de gamle og sett opp helt nye. Punktum.

Rema med Æ

– Jeg fikk bare beskjed fra sentralt hold om at jeg var nødt til å bytte skilt. Jeg fikk ikke vite hvorfor – eller hva som skulle stå på skiltene, forteller han til iTromsø.

Og da han fikk se de nye skiltene til Rema 1000, ble han ikke stort klokere.

– Der står det «Ræma 1000» – med æ...

Han mistenker imidlertid at det hele dreier seg om et stunt iscenesatt av Rema-ledelsen sørpå.

– Samtlige kjøpmenn og butikkledere er innkalt til Oslo 4. januar. Da vil vi bli presentert for noe som er beskrevet som noe helt nytt i norsk dagligvarehandel, sier Mulder.

REV SEG I HÅRET: Kevin Mulder skjønte ikke bæret da han så de nye skiltene. Han er nå kjøpmann på en R-æ-ma 1000-butikk... Foto: Privat 

LES OGSÅ: Folk orker ikke å hente julepakkene sine. Det skaper lagerkaos (PLUSS)

Hemmelig

Det har ikke vært mulig å få vite hva markedsavdelingen sentralt pønsker på.

– Så du vet ikke noe om hva det hele dreier seg om?

– Nei, vi har ikke hørt om noe på forhånd, sier han.

Han innrømmer dog at han ikke er helt ukjent med at noe er i gjerde.

– Vi har hørt at det står en stor «Æ» på Gardermoen, så vi skjønner jo at noe er på gang, sier han.

LES OGSÅ: Jekta Storsenter med storeslem i juletiden (PLUSS)

Første gang

At kjøpmennene skal valfarte til Oslo på nyåret, sier også sitt.

– Vanligvis har vi generalforsamling i kjeden i august, og da blir vi informert om nyheter og produkter. Det er første gang i min Rema-karriere at vi er innkalt til et ekstraordinært møte på denne måten, sier han.

Hvordan de nye skiltene blir mottatt av publikum, er ikke lett å si.

– Jeg er jo tromsøværing, så jeg synes jo at «Æ» er en fin bokstav som vi bruker mye, så for meg virker det bare spennende, sier Mulder.

Får svar 4. januar

Også fra sentralt hold kommer det lite informasjon. Da iTromsø prøvde å få avdekket hva det hele dreier seg om var dette den eneste informasjonen vi fikk:

– Det vil komme mer informasjon 4. januar. Utover det har vi ingen kommentar, skriver Øyvind Arum, kommunikasjonssjef i Rema 1000, i en e-post til iTromsø.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter