Prinse-besøket i «The Town of Tromvik» omtalt i verdens største magasin

Forskjellen mellom Tromsø og Tromvik ser ut til å ha bydd på utfordringer.

  Foto: AP Photo/Alastair Grant, Pool

nyheter

Det skapte bølger langt utenfor bygrensa da ryktet om at prins Harry og skuespillerkjæresten Meghan Markle var på hemmelig besøk i Tromsø forrige helg.

Nå har også People Magazine omtalt besøket på sin nettside.

Tromvik/Tromsø?

Paret skal ha bodd på Tromvik Lodge i følge magasinet, og med dét ser det ut til å ha skjedd en misforståelse. Artikkelen omtaler nemlig at paret bodde i den norske byen (!) Tromvik, som ikke har en eneste restaurant, kafé eller butikk!

God reklame

Selv om Tromsø ikke er nevnt med et ord, fremstilles Tromvik Lodge som et luksuriøst og eksotisk tilbud for tilreisende, så det burde ligge litt reklameverdi i artikkelen for dem, om ikke annet.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter