Går fra TV2 til Hurtigruten

TV2-journalisten skal ha base i Tromsø.

Svein Harald Lian blir ny kommunikasjonsdirektør i Hurtigruten.  Foto: Jo Lian/Hurtigruten

nyheter

Hurtigruten har hentet inn TV2-journalist Svein Harald Lian (38) inn som ny kommunikasjonsrådgiver. Det opplyser selskapet i en pressemelding fredag formiddag. Lian skal ha base i Tromsø, og uttaler følgende:

- Som så mange andre har jeg et nært forhold til Hurtigruten. Noen av mine beste ferieminner har jeg fra turene langs norskekysten. Jeg gleder meg til å jobbe i et selskap som satser så hardt og bærekraftig, sier journalisten som har jobbet for TV2 siden 2000.

Lian tiltrer i jobben 6. februar.

- Videokompetanse er viktig

Kommunikasjonsdirektør Anne Marit Bjørnflaten i Hurtigruten har følgende kommentar.

- Svein har en forståelse for den moderne mediedynamikken som er verdifull for oss. Hurtigruten tilbyr unike opplevelser, spennende reisemål og et viktig transporttilbud, og Sveins videokompetanse er viktig for å fortelle historiene om Hurtigruten i et mediebilde der levende bilder blir stadig viktigere. Vi er sikre på at han vil bidra sterkt til at vi når de høye målene vi har satt oss, sier hun.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter