Skal ha stjålet smarttelefon, sokker og øl

En mann i 30-årene er tiltalt for tyveri fra en rekke ulike butikker i fjor vår, sommer og høst.
nyheter

Mannen skal blant annet ha stjålet universallakk, alkohol, sokker og ulike matvarer fra diverse dagligvarebutikker. I tillegg er han tiltalt for å ha stjålet en iPhone fra Spaceworld Soundgarden, og for å ha forsøkt å stjele en kommode fra Møbelringen.

Mannen er også tiltalt for å ha sparket inn, og dermed ødelagt, en port på en Coop Extra-butikk, samt for å ha oppført seg truende mot en mann. Han er også tiltalt for å ha brukt amfetamin og for å ha tent bål som kunne ført til brann.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter