Blomsterforretning trekker tilbake duftlys

Mester Grønn har valgt å trekke tilbake flere av duftlysene de fører.

TREKKER TILBAKE: Blomsterkjeden Mester Grønn trekker tilbake flere av duftlysene de fører.   Foto: Mester Grønn

nyheter

Blomsterkjeden Mester Grønn har fått flere tilbakemeldinger på at duftlysene Pine Spice, Pure Harmony og Floral Woods, samt deres standard trepakning med duftlys, utvikler for kraftig flamme. De har derfor valgt å trekke tilbake alle produktene.

Dersom du har kjøpt ett eller flere av disse duftlysene i 2016 eller 2017, kan du ta det med tilbake til en Mester Grønn-butikk og du vil få pengene igjen, skriver blomsterkjeden i ei pressemelding.

Kjeden beklager bryderiet dette måtte medføre for kundene deres.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter