Stjålet bil var ikke stjålet allikevel...

En rød Nissan Almera 1995 ble meldt stjålet på UNN. Så kom kontrabeskjeden.
nyheter

Like etter klokken 13.30 onsdag meldte politiet at en bil hadde blitt stjålet fra sykehusparkeringen på UNN samme formiddag.

Like etter kom derimot kontrabeskjeden fra politiet:

"Bilen kommet til rette, dvs den var ikke stjålet, men stod parkert på ennen plass enn det eier/melder husket."

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter