Følg med:

Dette er endringene i kollektiv­trafikken

På grunn av vær, føre og annet er det flere endringer i bussene og båtenes avganger i dag. Følg med her!
nyheter

* Veiene over Pollfjellet og Brevikeidet er stengt, noe som fører til endringer i Rute 150. Troms fylkeskommune skriver følgende: "Reisende fra Tromsø til Lyngseidet, Svensby, Jægervatn, Lenangen henvises til rute 150 kl 16 i dag. Vi har egen vogn i Tromsø som kjører fra Prostneset kl 16 til disse passasjerene. Denne bussen vil kjøre Tromsø-Nordkjosbotn-Skibotn-Olderdalen-Ferge til Lyngseidet-Svendsby-Lenangen"

Videre skriver de:

"Kl 14:10 vil det kun medtas passasjerer fra Olderdalen og nordover. Alle disse bussene kjører via Skibotn. Vi klarer ikke å til by skyss på disse strekningene i ettermiddag: Oteren – Furuflaten, Lyngseidet - Furuflaten, Fagernes – Breivikeidet. Dette på grunn av stengte veier".

* Fergestrekninga mellom Breivikeidet og Svensby er innstilt på grunn av stengt vei mellom Hov og Breivik, melder Statens vegvesen.

* Rute 100 er cirka halvannen time forsinket mot Narvik etter å ha blitt stående på Heia som følge av trafikkulykke.

* Hurtigbåt Rute 3 Tromsø-Skjervøy-Tromsø klokken 18.10 innstilles på grunn av dårlig vær.

* Hurtigbåt rute 2 kl. 17.00 Harstad-Tromsø kunne ikke anløpe Engenes på grunn av høy sjø og vanskelige forhold ved kai.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter