Fly på vei til Tromsø måtte sikkerhetslande i Trondheim

SAS-flyet fikk feil med en generator på vei til Tromsø.

Illustrasjonsfoto  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Et SAS-fly med flightnummer SK4418 på vei fra Oslo til Tromsø har gjennomført en sikkerhetslanding i Trondheim.

Det var Nordlys som først omtalte hendelsen.

Feil på flyet

Årsaken var at flyet fikk feil med en generator.

  Foto: Markus Kristoffer Dreyer/Luftfart.Media

- Status nå er at flymaskinen står i Trondheim. Der hadde de en sikkerhetslanding og man jobber nå med å utbedre feilen på flyet, opplyser informasjonssjef i SAS, Knut Morten Johansen.

- Enten vil man fly dette flyet videre, dersom feilen utbedres raskt, eller så vil passasjeren bli flyttet over i et annet fly, og flydd videre seinest 18.20, opplyser han videre.

- Ikke farlig

Johansen sier at feil med en generator er noe man ikke ønsker å gå med, men at det ikke var snakk om en farlig situasjon.

- Det var en helt normal landing, sier han.

Nettstedet Luftfart.Media har snakket med passasjer Markus Kristoffer Dreyer, som var ombord på flyet.

- Ingenting kunne merkes under flyging, opplyste han til nettstedet, og fortalte at alle passasjerene hadde fått mat- og drikkekuponger.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter