Asle Myrvoll (74) er død

Asle Myrvoll - for mange kjent som Olufs sønn "han Lars i Raillkattlia" og som eier av Sporthuset - er død.
nyheter

Natt til i dag sovnet han stille inn, etter en seks år lang kamp mot kreft. Han ble født i 1942, og ble 74 år gammel.

Arthur Arntzen og Tore Skoglund sørger over tapet av vennen. Les egen sak her.

- For oss så har han alltid vært der. Han var bautaen i familien, den sterke. Han har hatt styringen med det meste, regien i livene våre, forteller Stine Myrvoll, datteren til Asle, til iTromsø.

Myrvoll drev Sportshuset i Tromsø i over 30 år, og har tre barn som alle har jobbet i butikken.

I en artikkel i iTromsø fra 2006 - da Myrvoll var 63 år gammel - fortalte han at han planla å trappe ned arbeidet i butikken. Han drev den imidlertid fram til 2012 da han pensjonerte seg. Siden har han ifølge familien vært en aktiv pensjonist.

- Han har hjulpet oss å bygge hus på barndomstomta, han var byggeleder helt til det siste, forteller Stine Myrvoll.

 

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter