Distriktsbuss kjørte av veien

Bussen la seg for langt ut, og havnet utenfor veien.
nyheter

Distriktsbussen med Rute 428, som skulle gått 06.44 fra Kvaløyvågen og videre til Trondjord, Myran, Kvaløysletta og Prostneset, gikk ikke i morges.

Årsaken er at bussen kjørte utfor veien like før Risvika, melder Troms fylkestrafikk på sine hjemmesider.

- Bussen møtte annen trafikk, la seg for langt ut og havnet utfor veien, opplyser driftssjef i Nobina, Magnar Nilssen.

- Bussen hadde ingen passasjerer på, og det er ikke meldt om noen materielle skader.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter