Buss kommer seg ikke opp bakke - sperrer delvis vei

nyheter

En buss skal stå på tverra i Blåselvveien på Kvaløysletta. Politiet var ikke informert om saken da iTromsø tok kontakt 17.45.

- Jeg vet det er en buss som sliter med å komme seg opp en bratt bakke i Blåselvveien. Hjelp er på vei, men jeg vet ikke hva status er der per nå. Det var ikke folk på bussen, men den sperrer nok delvis veien der den står, opplyser driftsjef Magnar Nilssen i Nobina.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter