Mann (44) skal ha truet med å skyte hodet av politibetjent

Da politiet ringte for å høre hva som foregikk, skal 44-åringen ha truet med å skyte hodet av operasjonslederen dersom han kom på døren.
nyheter

Det er i Nord-Troms tingrett tatt ut tiltale mot en mann i 40-årene. Mannen skal en maidag i fjor ha forstyrret natteroen til sin nabo med høy musikk og høylytt prating og roping i leiligheten sin. Da naboen ba mannen om å dempe støyen, skal 44-åringen ha truet med å skyte ham.

Skal ha truet politiet på livet

Politiet ble som følge av trusselen kontaktet. Da operasjonslederen ved Troms politidistrikt tok kontakt med mannen over telefon, skal han blant ha truet med å skyte hodet av operasjonslederen.

LES OGSÅ: Tiltalt for oppbevaring av over 5 kg hasj

En patrulje ble sendt til adressen, og en politibetjent på stedet tok – som følge av truslene mannen framsatte – beslag i et luftgevær. Da skal mannen har reagert med å dra politibetjenten i hestehalen.

Tiltalt for vold mot dyr

Mannen er tiltalt for ved vold å ha forsøkt å påvirke en offentlig tjenesteperson til å unnlate å foreta en tjenestehandling, for ved støy eller annen utilbørlig adferd å ha forstyrret omgivelsenes nattero og for å ha truet med straffbar adferd under slike omstendigheter at trusselen var egnet til å fremkalle alvorlig frykt.

LES OGSÅ: Dømt for fyllekjøring med både bil og båt

I tillegg til dette er 44-åringen tiltalt for forsettlig eller grovt uaktsom vold mot dyr, da han en måned forut for drapstruslene skal ha slått, sparket og/eller kastet hunden sin i bakken.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter