Dette var de fem mest delte sakene i januar

Her er listen over de fem sakene fra iTromsø som ble mest delt på sosiale medier forrige måned.

SVEVER: Tommy Abrahamsen er bare et par meter unna når denne spekkhoggeren plutselig spretter opp fra havet. Bjørn Tore Sørensen i nabokajakken sitter med fingeren på kameraet og klarer å fange det unike motivet. Saken var den mest delte i sosiale medier forrige måned.  Foto: Bjørn Tore Sørensen

nyheter

1. Sjekk det spektakulære bildet: – Det var litt av et syn

SVEVER: Tommy Abrahamsen er bare et par meter unna når denne spekkhoggeren plutselig spretter opp fra havet. Bjørn Tore Sørensen i nabokajakken sitter med fingeren på kameraet og klarer å fange det unike motivet.   Foto: Bjørn Tore Sørensen

2. «Barbariske barnehager»

Illustrasjon: Odd Klaudiussen 

3. Åpner matsentral: – Cirka 800 barn er fattige i Tromsø (for abonnenter)

MATSENTRAL: Geir Arne Skogeng Nordstrand er prosjektleder for Tromsø Matsentral, som foreløpig mangler både lokaler og tilstrekkelig kjølekapasitet.  Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

4. Åsgård først i Norge med medikamentfri behandling (for abonnenter)

NY ENHET: Seksjonsleder Merete Astrup og erfaringskonsultent Stian O. Kistrand ser fram til å behandle pasienter uten bruk av medikamenter, i Norges første enhet av denne typen.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø Itromsø

5. Asle Myrvoll (74) er død

 

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter