Oppbevarte narkotika og oppga feil navn

En 24 år gammel mann er dømt i Nord-Troms tingrett for å ha oppbevart narkotika og for å ha oppgitt feil navn til politiet ved to anledninger.

  Foto: Gudrun Gulldahl

nyheter

Det var i oktober i fjor at mannen ble visitert av politiet på Jekta storsenter, og politiet fant en mindre mengde hasj.

Samme måned skal mannen ha unnlatt å etterkomme politiets pålegg om å forlate Tromsø sentrum, etter å ha vært på byen. Denne kvelden skal mannen ha oppgitt feil personalia til politiet. Dette skal han også ha gjort en annen kveld samme måned.

Etter en helhetsvurdering kom retten fram til at mannen blir ilagt en bot på 8.000 kroner, subsidiært 16 dager fengsel dersom boten ikke betales eller inndrives.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter