Rådmannen i Balsfjord

– En tragisk hendelse

Et kriseteam er opprettet for å ivareta de pårørende av den drepte 26-åringen.

- TRAGISK: Rådmann Ellen Beate Lundberg i Balsfjord kommune har opprettet et kriseteam for de pårørende. Arkivfoto: Jan Arild Hansen  Foto: Jan Arild Hansen

nyheter

Rådmann i Balsfjord kommune, Ellen Beate Lundberg, forteller at kommunen har tett og løpende dialog med politiet, i denne saken.

– Kommunen ble kontaktet av politiet i går kveld. Psykososialt kriseteam er koblet på, og kommunen gir bistand og støtte ved behov. I første omgang har det, naturlig nok, vært kontakt med familie og pårørende som har vært prioritert, sier Lundberg, og legger til:

– Dette er en tragisk hendelse som naturlig nok har satt sitt preg på kommunen.


26-åring drept i jaktulykke i Balsfjord

Troms politidistrikt melder om en fatal jaktulykke i balsfjord.


Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter