I dette området blir alle koblet av strømnettet tirsdag

Flere husstander rundt i Tromsø blir koblet av strømnettet denne uken.
nyheter

Flere husstander i Tromsø har allerede vært koblet av strømnettet mandag, og i morgen (tirsdag 14. mars) vil alle kundene til Troms Kraft på Larseng bli koblet opp mellom klokka 09.30-15.00.

Dette på grunn av arbeid på høyspentnettet.

Igjen på onsdag og torsdag

Onsdag blir følgende adresser på Larseng utkoblet mellom klokken 09.30-15.00: Straumsvegen 1415, 1409, 1407, 1405 og 1395

Torsdag (16. mars) er det Straumsvegen 1376, 1378, 1380 og 1398 som utkobles i samme tidsrom.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter