Disse husstandene i sentrum blir uten strøm i kveld

  Foto: Ronald Johansen

nyheter

I morgen kveld (mandag 20. mars) blir en rekke adresser i sentrum uten strøm mellom klokka 21.00-01.00 på grunn av Troms Krafts pågående arbeid på strømnettet:

  • Vestregata 28, 30, 32, 33, 34, 36, 36A, 36B og 38
  • Parkgata 17 og 19
  • Storgata 76 og 78
  • Grønnegata 71 og 73

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter