Stjal sko for 999 kroner - må betale 3.500 kroner

nyheter

Ei kvinne i 30-årene er dømt etter at hun i august 2016 stjal et par sko fra en butikk på Jekta. Verdien på skoene var 999 kroner.

Da tyveriet ble oppdaget, ble kvinnen utagerende. Hun slo, rev i klær, klorte, sparket og prøvde å bite vekterne. Kvinnen dømmes til en bot på 3.500 kroner. Dersom den ikke betales, inntrer en subsidiær fengselsstraff i syv dager. Videre må hun betale 500 kroner i saksomkostninger til det offentlige.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter