Ernæringsforskere ved University College Cork i Irland forsøkte å 3D-printe ost etter at en osteprodusent lurte på om man kunne printe råmaterialer.

Og gjett hva, det kunne man!

Forskerne opplyser til Dailymail at den 3D-printede osten var 45 til 49 prosent mykere enn den originale osten. De fant også ut at den 3D-printede osten var mørkere i fargen og inneholdt litt mer væske enn den vanlige osten.

Ble du sulten nå? Les hvordan du lager ostegratinert polenta her!

Forskningsteamet vil nå teste om andre typer dagligvareprodukter kan bli 3D-printet, akkurat som osten.

– Det er ganske tidlig å konkludere om man kan printe forskjellige typer mat, men det er dette som gjør 3D-printing spennende, siden det er et enormt potensial for utforskning og innovasjon, forteller Alan Kelly som er en del av forskningsteamet, til Dailymail.

Og for dem som er glade i toast, så smeltet den 3D-printede osten på samme temperatur som den originale.