Bil mistet hjul

En personbil ble ett hjul fattigere rett før klokka 14 lørdag. Ifølge politiet ble ingen skadd i uhellet.

UHELL: En bil sto parkert ved autovernet uten hjul.   Foto: Daniel Lilleeng

nyheter

– Klokka 13.51 ble skaden meld, klokka 13.59 var bilen ute av trafikken, så det gikk kjapt, sier politiets operasjonsleder Øyvind Gundersen.

Politiet har på nåværende tidspunkt ikke klarhet i hva som ledet fram til at bilen ble skadet. Hendelsen fant sted i ved bruhodet på sentrumssiden av Tromsøbrua.

– I loggen har vi notert at et par biler var borti hverandre. Dette er en sak for skademeldingen, ikke politiet, sier Gundersen.

De involverte bilene skal ikke ha hindret trafikkflyten ved bra nevneverdig.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter