Dyttet dørvakt – nå må han betale

En mann ble i Nord-Troms tingrett dømt for å ha dyttet en dørvakt.
nyheter

Mannen skal i juli i fjor sommer vært på et utested i Tromsø da han var på permisjon fra førstegangstjenesten i Forsvaret.

LES OGSÅ: Tatt under tyveriraid på Jekta – tok varer for over 6.000 kroner

Dørvaktene skal ha forsøkt å geleide mannen ut fra utestedet. Da satt mannen seg kraftig til motverge og dyttet en av dørvaktene i skulderen, står det i dommen fra Nord-Troms tingrett.

LES OGSÅ: Skal ha svindlet Nav for over 200.000 kroner

Nå er mannen dømt til å betale en bot på 4.800 kroner.

LES OGSÅ: Tatt da han urinerte i Kirkeparken - nå må han punge ut

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter