Melder om store forsinkelser i buss-trafikken

Illustrasjonsbilde  Foto: Ronald Johansen

nyheter

De siste dagers snøfall fortsetter å skape problemer i trafikken.

Flere busspassasjerer melder onsdag morgen om store forsinkelser blant rutebussene i byen.

- Det er en del forsinkelser på grunn av mye snø og saktegående trafikk på de fleste stedet nå på morgenen. Det berører også alle bussrutene, sier Magnar Nilssen, driftssjef i Nobina.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter