Politiet jakter Volvo 240 på Kvaløya

En person nektet å stoppe for politiet. Det endte i full klappjakt innover Kaldfjord.
nyheter

Da en person i en hvit Volvo 240 ikke stoppet for kontroll på Kvaløya, utartet det raskt til full biljakt.

Personen bak rattet på Volvoen kjørte imidlertid så farlig at politiet så seg nødt til å trekke seg tilbake etter kort tid.

LES OGSÅ: Biltyv krasjet i to biler da hun forsøkte å rømme fra politiet

Ifølge tips skal 240-en ha holdt svært høy fart og foretatt flere farlige forbikjøringer.

- Den kom susende forbi med en sivil politibil hakk i hel. Etter dem kom det tre uniformerte biler, forteller en av tipserne.

En annen tipser ble forbikjørt av Volvoen ved Eide Handel.

- Den tok innover mot Kaldfjord, men jeg så ikke noe til politiet da, sier han.

- Sjåføren kjørte såpass offensivt at vi valgte å avbryte og heller følge etter på trygg avstand, nettopp for å redusere risiko for skade, sier operasjonsleder Steinar Gudmundsen.

Politiet har ennå ikke funnet bilen eller sjåføren, og har nå avbrutt oppdraget.

- Den er enda ikke funnet, men den dukker nok opp, sier operasjonsleder Øyvind Gundersen torsdag morgen. Han oppfordrer folk til å ta kontakt om de observerer bilen.

Har du tips i saken? Kontakt politiet på telefon 02800.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter